Nuotiolla: wc-paperirullat ūüĒ•


Tulipa tässä mieleen parikin jatkokäyttöä wc-paperirullille.
Ja toinenhan sopii talouspaperirullillekin.

ūüí°Nyt elet√§√§n aikaa, kun moni laittaa erilaisia siemeni√§ esikasvatukseen. Moni hankkii t√§h√§n tarkoitukseen pahvisia istutusruukkuja. Eik√∂s saman asian ajaisi wc-paperirulla? Sekin maatuu ja useimmiten on ihan turha kapistus. Ainakin olen n√§hnyt monenkin noita hy√∂dynt√§v√§n tuossa tarkoituksessa.

ūüí°Min√§ ker√§sin aiemmin noita rullia, kun jotkut kertoivat toivovansa niit√§ askarteluk√§ytt√∂√∂n. No, sitten kun niit√§ oli iso kasa, ei tarvitsijoita ilmaantunutkaan. Niinp√§ otin sanomalehdest√§ sivun, ruttasin sen (ei liian tiukasti!) ja ty√∂nsin wc-rullan sis√§√§n. Kun tarvitaan (taloyhti√∂n grillill√§ tai omilla tulireissuilla) sytykkeit√§, siin√§h√§n niit√§, Tuolla jo odottavat kev√§√§n etenemist√§.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s