Nuotiolla: kakkaa đŸ”„

Nyt kyllĂ€ keittÀÀ yli ja pahasti. đŸ˜«

Takkahuoneella on tĂ€nÀÀn tullut kahdelta eri suunnalta viestiĂ€ siitĂ€, miten jotkut pitĂ€vĂ€t oikeutenaan kaataa kaikki oman elĂ€mĂ€nsĂ€ p…a toisen niskaan. Kummankaan kohdalla ei ole ensin edes kysytty, mikĂ€ on toisen oma tilanne. Kaikilla ei ole tapana purkaa kaikkea elĂ€mĂ€nsĂ€ vaikeutta muille, mutta se ei tarkoita, ettĂ€ he jaksaisivat loputtomasti vastaanottaa muiden valitusta. Olen todella huolissani kummastakin kaatopaikaksi joutuneesta, sillĂ€ nĂ€mĂ€ kakkaa kaataneet ovat vielĂ€ niitĂ€, jotka kaatavat jatkuvasti sitĂ€ samaa ruikutusta toisen niskaan. Kiltit ihmiset eivĂ€t osaa sanoa selkeĂ€sti: EI, vaan kuuntelevat oman uupumuksensakin uhalla.

On upeaa, ettÀ meillÀ on ystÀviÀ, mutta se ei tarkoita, ettÀ tÀmÀ ystÀvÀ on ainainen kaatopaikka! ItsekÀs ystÀvÀn pitÀminen ennenkaikkea kaatopaikkana on kaikkea muuta kuin ystÀvyyttÀ. YstÀvyys on vuorovaikutusta, jossa huomioidaan kummankin elÀmÀntilanne.

Miten sinÀ?

⚓Miten sinĂ€ hoidat nĂ€mĂ€ kaatopaikkakaverit?

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s