Nuotiolla: lahjavinkki 🔥

Tässä on tullut tulia katsellessa *) mieleen monenlaista. Tuntuu, että yhä useampi on ärtynyt, kun kohdatessa aina vaan porukka räplää kännykkäänsä. Eihän sitä silloin oikeasti kohdata, vaan ollaan samassa paikassa kuka kenenkin seurassa.

Entä, jos tehtäisiin…

Entä, jos tehtäisiin koteihin lahjaksi kännykkäkoreja? Kaunis kori sijoitettaisiin sitten vaikka eteiseen tai sivupöydälle tai mihin tahansa hiukan kauemmaksi. Jokainen jättäisi kännykkänsä siihen ja oltaisiin ihan oikeasti yhdessä. Ihannetapauksessa jokainen olisi vielä niin huomaavainen, että laittaisi sen aparaattinsa äänettömälle.
Saahan sitä haaveilla…

👉 *) Jos haluat rentoutua ”tulen äärellä”, mutta et pääse oikeille tulille, mene YouTubeen, laita hakusanaksi ”Takkatuli” ja valitse mieluisesi! Siellä on paljon erilaisia takkatuli versioita, joista pisimpään kestävät ovat monen tunnin versioita. 🔥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s