Nuotiolla: nyt kannattaisi ūüĒ•

Nyt on aika, jolloin poliitikot ja valtaanp√§√§sy√§ toivovat lupaavat sit√§, t√§t√§ ja tuota ja pit√§v√§t erilaisia asioita ”ehdottomasti ei”-sarjassa. He kertovat niist√§ aktiivisesti erilaisissa medioissa. Nyt on oivallinen aika tallentaa oikein kuvan kera n√§it√§ lupauksia, vaatimuksia ja uhkauksia. Onhan totuus, ett√§ lopulta aika monet niist√§ tulevat mit√§ todenn√§k√∂isemmin j√§√§m√§√§n unholaan tosiel√§m√§n kohtaamisessa. N√§in on vuosien ajan k√§ynyt ja en jaksa uskoa, ett√§ nyt olisi t√§ss√§ suhteessa jotenkin erilainen aika. Ainakin nyt jo on sek√§ lupauksia ett√§ vaatimuksia esitetty varsin runsaasti…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s